streda 11. mája 2016

AddThis Zdieľanie Tlačidlá

MS archív aktualít 03. 2016

Lemtrada 'sa zameriava kľúčové systémy mozgu "(31/03/16)
Nová štúdia publikovaná v časopise Journal of neurologických vied našla Lemtrada ovplyvňuje rôzne aspekty postihnutia v rôznej miere.
progresie MS ochorenia sa zvyčajne meria pomocou Expanded Disability Status skóre (EDSS), ktorý sa skladá z položiek meracích prínos príznakov od siedmich funkčných systémov. Fáza II klinickej štúdie v porovnaní Lemtrada na interferón beta-1a terapia na výsledky týchto funkčných systémov.
Vedená centrálnom Texase Neurológia Consultants, štúdia ukázala, že Lemtrada bolo lepšie ako interferón beta-1a na zlepšenie funkcie väčšiny systémov pri meraní po 36 mesiacoch. Výskumníci zaznamenali najväčší vplyv Lemtrada na zmyslové, pyramidálne a mozočku funkčných systémov, ktorými sa riadi pohyb svalov a vylaďovanie, rovnako ako spracovanie zmyslové informácie. Interferón-beta 1a bola prínosná len pre zmiernenie príznakov pyramidálne.
Ďalej, pacienti boli rozdelení do dvoch skupín podľa toho, či sa ukázalo, zvýšiť alebo znížiť hromadenie invalidného po šiestich mesiacoch.Výskumný tím zaznamenal, že u pacientov, ktorí sa stali horšie, pokles bol väčšinou videný v mozgovom kmeni a zmyslových funkcií. Mozgový kmeň riadi základné funkcie, ako je dýchanie a srdcová frekvencia, ale je tiež dôležitým retranslačná stanica a je zdrojom mnohých tvárových nervov. Na rozdiel od pacientov, ktorí zlepšené v rovnakom období malo najväčšie zlepšenie v pyramídové a senzorických systémov.
Štúdia potvrdzuje, že sa opäť lemtrada výhody v porovnaní s liečbou interferónom, a zistilo sa, že liečivo najviac silne ovplyvnené systémy hnacej progresiu ochorenia v raných fázach relaps-remitujúcej MS.
Zdroj: Roztrúsená skleróza News Today  © Copyright 2014 - 2016 BioNews Services, LLC (31/03/16)
Predpovedanie sklerózou multiplex "Teraz je možné" (31/03/16)
Teraz je viac možné predpovedať, ktoré jednotlivci budú rozvíjať roztrúsenú sklerózu, podľa zistení publikovaných v časopise Annals of Neurology.
Vedci z Brigham a ženské nemocnice prijatí 2,632 prvého stupňa príbuzných (rodič, súrodenec alebo dieťa) z celej USA ako súčasť gény a prostredie pri SM (GEMS) na účely vyšetrenia udalostí vedúcich k MS u rizikových jedincov.
Štúdia GEMS používa úsilie o pacientoch Informovanie prostredníctvom záujmových skupín, ako sú národné MS spoločnosť, sociálna médií ako je Facebook a elektronickej komunikácii medzi prvou stupňových príbuzné ľudí s diagnózou SM. Pacienti dokončil webový dotazník týkajúci sa ich anamnézy, rodinná anamnéza, angažovanosti v oblasti životného prostredia a ďalšie informácie o. Oni tiež predložil vzorku slín na extrakciu DNA vyšetrovateľom. Výskumníci testovali príbuznými pomocou integrovanej genetické a environmentálne skóre a boli schopní identifikovať, ktoré pacienti mali dvojnásobné riziko vzniku RS v porovnaní s priemernou člena rodiny.
Počiatočné výskyt MS u týchto pacientov bola 30-krát vyššia ako u sporadických MS, výskumníci hlásené. Riziko prvého stupňa príbuznými rozvojových MS je stále nízka, aj keď, uvádzajú vedci. 10.000 prvého stupňa príbuznými, bude len asi 60 byť diagnostikovaný s MS po dobu piatich rokov, vedci odhadnúť.
Ale vedci pokračovali s vedomím túto informáciu poskytuje príležitosť pre včasný zásah a robí klinických štúdiách reálnejšieho.
"Včasné odhalenie MS znamená možnosť skoršej liečby, ktorá by mohla oddialiť hromadenie zdravotného postihnutia," čo hlavný autor Phil De Jager, MD, PhD, ktorý riadi program v translačný neuropsychiatrické genomiky v Ann Romney Centra pre neurologických chorôb BWH , uviedol v tlačovej správe. "Naším dlhodobým cieľom je zmapovať sled udalostí vedúcich od zdravia k chorobe, aby bol schopný identifikovať a zasiahnuť včas u jedincov s vysokým rizikom čs."
Nakoniec, štúdia plánuje zapísať dvojnásobné množstvo príbuzným, až 5000, a pokračovať v ich sledovaní v nasledujúcich 20 rokoch.
"Nemáme ešte nejaký nástroj, ktorý môžeme použiť klinicky predvídať MS," uzatvára De Jager.
"Pre ďalší rozvoj týchto nástrojov a rozvíjať platformu pre testovanie stratégií na prevenciu tejto choroby úplne, rozšírili sme drahokamy do väčšieho kolaboratívne štúdii, ktorá urýchli priebeh objavu a spojiť komunitu vyšetrovateľov prekonať túto dôležitú výzvu. Celkové riziko MS zostáva veľmi malá pre väčšinu členov rodiny. Najúčinnejšia terapiou pre MS bude nakoniec tie, ktoré zabrániť jeho vzniku, ako zastavenie zápalu a progresie ochorenia sú oveľa ťažšie, akonáhle sa choroba stala zavedenou. "
Zdroj: MD All Špeciality  Copyright MD Magazine 2006-2016 Intellisphere, LLC. (31/03/16)
Melatonín môže pomôcť liečbe sklerózy multiplex (31/03/16)
Nová štúdia tvrdí, že "sleep hormón" melatonín môže poskytnúť úľavu pacientom s roztrúsenou sklerózou.
Mauricio Farez, neurológ na Raúl Carrey Inštitútu pre neurologický výskum v Buenos Aires a jeho kolegovia podozrenie na striedanie ročných období môže mať vplyv mnoho, keď si všimli, že menej MS vzplanutia sa konal na jeseň a zima - čas rok produkcia melatonínu v ľudskom tele, je na svojom vrchole.
Hladiny melatonínu sú závislé na expozíciu slnečnému žiareniu, takže sezónne zmeny spôsobia hormón kolísať; menej slnečného svetla na jeseň av zime zvyšuje melatonín, zatiaľ čo vyššiu intenzitu slnečného svitu na jar av lete ju znižuje.
Ak chcete otestovať "sezónna" účinok melatonínu u pacientov s MS, výskumníci monitorovaný 139 pacientov po dobu jedného roka, sledovanie miery úpadku a úrovne malé molekuly zvané melatonínu 6-SM. Videli, že v priebehu jesene a zimy relapsov pacientov boli o 32% nižšie ako vo zvyšku roka, kedy hladina melatonínu prirodzene ponoriť.
Myslenie imunitný systém pravdepodobne zohrali kľúčovú časť, vedci predpokladali, že zvýšenie melatonínu viedlo k zvýšeniu obranných útvarov známych ako T regulačných buniek, ktoré pracujú tým, že vylučuje protektívny proteíny, ktoré udržujú nečestní imunitné bunky v šachu. V rovnakej dobe, melatonín aktivuje proteín, ktorá blokuje produkciu škodlivých T buniek. Vedci potom potvrdili svoju hypotézu na myšiach: Keď sa dávkuje zvieratá s melatonínom, hlodavcami to zvýšila svoju produkciu ochranných T-buniek a zníženie ich koncentrácie škodlivých buniek. Tím videl podobné účinky v oblasti ľudských buniek v laboratóriu, oznámi dnes v bunke. "Náš výskum vysvetľuje niečo, čo nebolo známe skôr, než v tom, ako skleróza multiplex je modulovaný na životné prostredie," hovorí spoluautor Francisco Quintana, neurológ u ​​Ann Romney Centra pre neurologických chorôb na Brigham a ženské nemocnice v Bostone.
Hoci nálezy sú krokom správnym smerom, súvislosť medzi melatonínu a imunitný systém stále postráda niektoré dôležité detaily. Výskumníci ešte určiť, napríklad, ako pomocné T-bunky chráni myelín pošvu z zavádzajúce imunitných útoky. Farez hovorí, že on a jeho kolegovia plánujú preskúmať tento proces v budúcnosti viac.
Ale iní vedci varujú pred začína byť príliš vstrebáva v jednom jedinom mechanizme extrémne komplikované ochorenie. "Táto skupina je nadšený úlohu [rogue bunkovej] Th17, a ja tiež, ale je to len časť príbehu," hovorí Lawrence Steinman, neurológ na Stanfordskej univerzite v Palo Alto, Kalifornia, ktorý sa špecializuje na MS.
Nadväzujúce klinický výskum by sa mal zamerať na väčšie a začlenenie obyvateľov, hovoria odborníci. Súčasná štúdie boli zaradení len pacienti z Buenos Aires. Farez hovorí rôznorodé geografickej vzorka je dôležité zabezpečiť, melatonín má rovnaké účinky na pacientov v miestach s rôznym množstvom sezónnych denného svetla.
Ale hlavným záujmom tím je nemá čo do činenia s experimentálnym nastavenia. To má čo do činenia miesto s reťazovej účinkami publikovanie takéhoto výskumu. Melatonín je široko dostupný ako over-the-counter spánku podpory, a strach, že niektorí pacienti MS môže použiť hormón ako doplnkové liečby. "Nechceme, aby pacienti vidieť štúdiu a prekrútiť naše výsledky," hovorí Farez. "Je to elegantné štúdium a skvele dát, ale stále je potrebné urobiť veľa práce."
Zdroj: Správy pre Ameriku  (31/03/16)
Relapsami v priebehu Tysabri však viedli k vplyvu lieku na T-bunkách (29/03/16)
Tysabri, hovoria vedci, zväzky roztrúsená skleróza (MS) aktivity cielením CD49, molekula na povrchu imunitných buniek. Teraz, výskumníci zistili, liečivo znižuje faktor o regulačných T-buniek vo väčšom rozsahu, než na zápalové T-buniek - mechanizmu, ktorá by mohla vysvetliť zhoršenie ochorenia počas liečby.
Molekula v šetrení v štúdii, CD49, je hlavným faktorom, ktorý riadi migráciu imunitných buniek do centrálnej nervovej sústavy. Blokovaním svojich akcií Tysabri je vysoko efektívny v navodenie remisie MS. Niektorí pacienti sú však skúsenosti recidívy a progresie ochorenia počas liečby.
Tysabri liečba nemusí nutne blokovať všetky CD49; Skoršie štúdie ukázali, že protilátka je schopná sa viazať medzi 60 percent a 100 percent všetkých dostupných molekúl. Vedci tiež nechápem, ako účinná liečba Tysabri je pri znižovaní CD49 na rôzne typy imunitných T-buniek.
Vedci z Národné centrum neurológie a psychiatrie v Tokiu, Japonsko, teda meral molekuly na zápalové a regulačných T-lymfocytov, aby preskúmala, či potenciálne rozdiely by mohli vysvetliť, prečo liečba nie je optimálne potláčajúce aktivitu choroby u niektorých pacientov.
Štúdia analyzovala expresia CD49 u 27 pacientov, ktorí nikdy dostali liek, osem Tysabri u pacientov liečených MS a osem zdravých kontrol.Tiež sedem pacientov s neuromyelitis OPTICA (NMO), alebo NMO poruchou spektra, stav, keď je zrakový nerv postihnutého zápalu a demyelinizáciou, boli zahrnuté.
Výsledky, publikované v časopise neuroimunologii a zápal nervov, ukázala, že liečba Tysabri znížila CD49 na regulačných T-lymfocytov - tzv Treg - viac než na zápalové T-buniek. V priebehu štúdie, dvaja pacienti utrpeli exacerbácie ochorenia, a tím pozorované, že počet zápalových buniek exprimujúcich CD49 ešte bola pozoruhodne vysoká v porovnaní s počtom CD49-exprimujúce Treg.
Vedci tiež poznamenal, že zostávajúce CD49-pozitívne bunky exprimovali viac prozápalový a menej regulácie, faktory, čo naznačuje, že fond CD49-imunitné bunky nie sú eliminované počas liečby TYSABRI by mohli prispieť k exacerbácií.
Výsledky štúdie ďalej vyplýva, že pomer CD49 na zápalové regulačných buniek by mohli byť použité ako biomarkery pre zlepšenie sledovania pacientov liečených TYSABRI.
Zdroj: Roztrúsená skleróza News Today  © Copyright 2014 - 2016 BioNews Services, LLC (29/03/16)
Peptid rastlina môže zabrániť vzniku roztrúsenej sklerózy (29/03/16)
Spoločne so svojím tímom a výskumnej skupiny vedenej Gernot Schabbauer, medzinárodnými partnermi z Austrálie, Nemecka a Švédska, Christian Gruber, vedúci výskumný pracovník v Centre pre fyziológie a farmakológie má demonštrovaná na zvieracom modeli, že po liečení so špeciálne syntetizovaný peptid rastlín (cyclotide), neexistuje žiadna ďalšia progresie obvyklé klinické príznaky sklerózy multiplex. Gruber: "Jednorazový perorálne podanie účinnej látky prináša veľké zlepšenie symptómov neboli žiadne ďalšie záchvaty ochorenia To môže spomaliť priebeh ochorenia všeobecne ..."
Objav zo strany viedenských vedci teraz ponúka nádej, že choroba môže byť zastavená vo veľmi ranom štádiu, alebo prinajmenšom jej priebeh značne retardovaný. "Akonáhle sa funkčné neurologické problémy sa vyskytujú a (Magnetic Resonance Imaging) MRI identifikuje skoré patologické zmeny v centrálnom nervovom systéme, liek môže byť podávaný ako základná terapia. U zvieracieho modelu pre MS, symptómy sa významne znížili touto orálne podávanie cyclotides. je teda možné, že by sme mohli predĺžiť interval medzi epizódami, prípadne zabrániť prepuknutiu choroby, "povedal Gruber a Schabbauer, sumarizuje hlavné zistenia štúdie, ktorá bola práve publikovaná v nábežnej časopis PNAS.
Na základe tohto vývoja, Meduna Viedeň, spolu s Freiburg Fakultnej nemocnice podala patentové prihlášky v niekoľkých krajinách a licencovaný je, aby Cyxone, spoločnosť majú nastavený tak, aby vykonať ďalší vývoj (www.cyxone.com). Cieľom tejto spolupráce je vyvinúť bezpečný, perorálne účinný liek na liečbu sklerózy multiplex. Fáza I klinickej štúdie na túto by mohla začať na konci roka 2018, hovorí Gruber.
Režim pôsobenia cyclotides bol objavený pred tromi rokmi, a to aj vedci u Meduna Viedni, v spolupráci s výskumníkmi z Freiburg univerzitnej nemocnice: potláčajú messenger látku interleukínu-2 a tým aj delenie T-buniek, ktoré fungujú ako "zabijak" alebo "helper" bunky v imunitnej odpovedi ľudského systému. Z tohto dôvodu, cyclotides by mohla prípadne byť použité na liečbu ďalších chorôb charakterizovaných hyperaktívne, nesprávne zameraného imunitné reakcie, ako je napríklad reumatoidná artritída, napr.
Zdroj: Medical Xpress  © Medical Xpress 2011 - 2016, Science X sieť (29/03/16)
FDA granty Fast Track označenie MS drogy (22/03/16)
MediciNova, Inc hovorí, že získala Fast Track označenie od US Food and Drug Administration (FDA) pre rozvoj MN-166 (Ibudilast) pre liečbu pacientov s progresívnou roztrúsenou sklerózou (progresívna MS).
Fast Track je proces navrhnutý tak, aby uľahčila vývoj a urýchliť revíziu liekov, ktoré sú určené na liečbu závažných alebo život ohrozujúce ochorenia a demonštrovať potenciál osloviť nesplnené lekárske potreby.
Yuichi Iwaki, MD, PhD, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti MediciNova, Inc., povedal: "Sme veľmi potešení, že MN-166 získal Fast Track označenie pre progresívnou SM a veríme, že to potvrdzuje svoj potenciál osloviť nesplnené lekárske potreby pre toto závažné ochorenie. Tešíme sa na poskytovať ďalšie aktualizácie z našej prebiehajúcej klinickej štúdii u progresívnu MS. "
MN-166 (Ibudilast) bol uvedený na trh v Japonsku a Kórei od roku 1989 na liečbu post-mŕtvice komplikácie a bronchiálna astma. MN-166 (Ibudilast) potláča pre-zápalové cytokíny a podporuje neurotrofní faktory.
Zdroj: Econo Times  © EconoTimes 2016 (22/03/16) 
Nová rola životného prostredia sklerózy multiplex odhalila (18/03/16)
môžu hrať faktory životného prostredia oveľa väčšiu úlohu pri vzniku roztrúsenej sklerózy (MS), než sa predtým si uvedomil, podľa výskumu vedeného Queen Mary University of London a Barts zdravie NHS Trust.
môžu hrať faktory životného prostredia oveľa väčšiu úlohu pri vzniku roztrúsenej sklerózy (MS), než sa pôvodne realizovaná v súlade so začiatkom výskumu vedeného Queen Mary University of London a Barts zdravie NHS Trust.
Táto teória je založená na nové poznatky ukazujú černochov a Jihoasijci vo východnom Londýne majú vyššiu prevalenciu MS v porovnaní s týmito skupinami vo svojich rodných krajín, čo naznačuje silný vplyv na životné prostredie na choroby, ktorá by mohla byť hnacou vyššie sadzby MS v Londýne.
Štúdie naznačujú, etnický pôvod môže byť rizikový faktor, sa výskytu a rozšírenie sadzieb v bielej populácie vo všeobecnosti vyššie než u iných etnických skupín. Faktory prostredia Zdá sa, že zahŕňajú vírusové infekcie a nedostatok vitamínu D.
Štúdia vedú Dr. Klaus Schmierer hovorí: "MS je ochorenie, pri ktorom genetický pôvod a faktory životného prostredia zohrávajú úlohu, však, do akej miery sú tieto dva aspekty sú hnacou riziko vzniku MS zostáva neznámy.
"Zistili sme, ľudia ázijského a afrického ťažby ropy v Londýne sú oveľa väčšia pravdepodobnosť, že MS než ľuďmi rovnakého etnického pôvodu žijúci v ich rodných krajín. Naše prvé výsledky naznačujú, že faktory životného prostredia zohrávajú kľúčovú úlohu v riziku rozvoja RS, zatiaľ čo jednotlivé genetické pozadie môžu mať menší význam. "
Štúdia, zverejnená SAGE pri SM Journal, ktorý sa používa elektronické záznamy zo všeobecných postupov (GPS) v štyroch východnom Londýne mestských častí (Tower Hamlets, Newham, Hackney a City of London), ktoré boli dopytované na počet MS-diagnostikovaných pacientov, zoskupené podľa etnického pôvodu.
Z 907,151 registrovaných pacientov u lekárov vo východnom Londýne, 776 mali diagnózu MS. Celková prevalencia MS vo východnom Londýne bol 111 na 100,000 (152 pre ženy a 70 pre mužov). Prevalencia na 100.000 bolo 180 pre biele populácie, 74 pre černochov a 29 na južnej Ázie.
MS sa zdala byť niekoľkonásobne častejšie u černochov a južnej Ázie žijúci v Londýne, v porovnaní so týmto skupinám žijúcim v ich rodové územia. Dokonca aj najvyšší prevalencia hlásená pre všetkých subsaharskej Afriky, 0,24 / 100.000 v Ghane, je len zlomkom výskytu MS v černochov vo východnom Londýne (74 / 100,000). MS prevalencia pre ľudí žijúcich v Indii (7/100000) alebo Pakistan (5 / 100,000) bol tiež oveľa nižšie ako u južnej Ázie žijúci vo východnom Londýne (29/100000).
Kým rozdiely možno vysvetliť tým menej MS diagnóz vyskytujúcich sa v menej zdrojmi krajinách, Dr Schmierer povedal, že je nepravdepodobné, že by vysvetliť priepasť v prevalencii medzi týmito územiami. Výskumníci povedal alternatíva, alebo ďalšie, vysvetlenie by sa zvýšená expozícia vo Veľkej Británii v oblasti životného prostredia látkami alebo správanie, ktoré uľahčujú vývoj čs. Nadväzujúce štúdie sú naplánované tímom k ďalšiemu vyšetrovaniu týchto zistení.
Dr. Klaus Schmierer znie: "Ak sa nám podarí jasne definovať cluster rizikových faktorov a ich relatívny význam, by mohla byť vyvinutá opatrenia, ktoré majú zmeniť alebo odstrániť tieto faktory - čím sa potenciálne vykoreniť MS, čo je naším hlavným cieľom."
Výskumníci zdôraznili, že závery sa vzťahujú len na východnom Londýne, a musia byť interpretované opatrne v prípade zovšeobecniť na zvyšku Spojeného kráľovstva. Vzhľadom na možnosť niektorých ľudí s MS v súčasnosti nenapĺňajú v GP dátových sád, uvádzajú vedci boli pravdepodobne podcenili odhady prevalencie zhruba o štvrtinu, ale že tam je malé riziko pre chýb vo údajov etnického pôvodu.
Zdroj: ! EurekaAlert  Copyright © 2016 od Americkej asociácie pre rozvoj vedy (AAAS) (18/03/16)
Vedci objaviť molekulu, ktorá by mohla opraviť poškodenie chrbtice (18/03/06)
molekula, ktorá pomáha zlomená miechy liečiť bol identifikovaný podľa britských vedcov. Objav signálne molekuly neuregulin-1 by jedného dňa mohli viesť k novým terapiám, že podpora self-oprava miechy, hovoria vedci.
Takéto úpravy by potenciálne mohli obnoviť pohyb a pocit ľuďom paralyzovaní poranením miechy.
Výskum tiež zvyšuje nádej na nájdenie nových spôsobov, ako v boji proti roztrúsenej sklerózy (MS).
"Existujúcim spôsobom liečby sú veľmi neefektívne, takže existuje naliehavá potreba novej regeneračná terapia opraviť poškodenie tkanív a obnovenie funkcie po poranení miechy," Profesor Elizabeth Bradbury, od Kings College v Londýne, ktorý sa podieľal tím viedol, povedal.
"Tieto nové poznatky naše chápanie molekulárnych mechanizmov, ktoré môžu organizovať pozoruhodnú schopnosť tela pre zemný opravy.
"Tým, že zlepšenie tejto spontánnu odpoveď, budeme môcť výrazne zlepšiť funkciu miechy po zranení."
To bolo raz myšlienka oddelil miechových nervov nemôže byť nikdy vyriešený. Teraz je známe, centrálny nervový systém sa majú určitú obmedzenú schopnosť opraviť sám prirodzene.
Nový výskum identifikoval jeden z chrbticových nástrojov pre opravy prírody, neuregulin-1, ktorý vysiela signály z povrchov poškodených nervových vlákien.
To zohráva dôležitú úlohu v "spontánneho remyelinizace" po úraze, ktorý obnovuje ochranné myelínové pošvy obklopujúce nervové vlákna.
Bez toho myelínu, koherentný nervové signály nemožno prenášať pozdĺž miechy.
Testy na myšiach ukázali, že neuregulin-1 tiež sa správal ako molekulárne spínač, čo spôsobuje bunky v mieche k získaniu vlastnej remyelinating kapacity.
Výskum, vykonaný tímy na kráľovskej vysokej škole a Oxfordskej univerzity, je publikovaný v časopise Brain.
Zdroj: MS Unites  © Copyright MS Unites 2016 (18/03/16)
Imunitné bunky v mozgu "podporovať kognitívne poruchy" (17/03/16)
mikrogliálních buniek v hipokampe, oblasti mozgu, rozhodujúce pre spracovanie pamäte, môže prispieť k poškodeniu mozgu spojené s kognitívne poruchou pri SM (MS). Závery publikované v časopise Scientific Reports znamenať zamerané na mikroglie by mohla byť sľubná stratégie pre zlepšenie kognitívnych funkcií v MS.
Zatiaľ čo kognitívne poruchy u roztrúsenej sklerózy je bežné, výskum sa zameral predovšetkým na tie aspekty tohto ochorenia súvisiacich s demyelination. V dôsledku toho nie je veľa známe o synaptických a molekulárnych zmien, ktoré prispievajú k zníženiu kognitívnych funkcií.
Výskumníci z University of Perugia, Taliansko, študoval na myšiam modeli MS - experimentálna autoimunitná encefalomyelitída (EAE) - ktorý napodobňuje relaps remitentnou povaha jedného z najbežnejších MS klinických variantov. Konkrétne, študovali hipokampe myšou v remisii fázy ochorenia, a zistilo sa, že boli aktivované mikroglie (imunitné bunky mozgu a miechy), počas remisie, potom, čo príznaky motorické ubúdali.
Dlhodobá potenciácia (LTP) je meradlom trvalé posilnenie spojenia medzi neurónmi, zvaných synapsie. Štúdia "Trvalé aktivácia mikroglie a NADPH jazdy hipokampe dysfunkcie v experimentálnej roztrúsenej sklerózy," hlásil, že tento mechanizmus bol znížený u myší. Okrem toho myši EAE zobrazená problémy učenia a uznanie.
Aktivované mikroglie uvoľňujú rad faktorov, ktoré sú potenciálne toxické pre neuróny, ako je pre-zápalových cytokínov a enzýmu NADPH oxidázy, ktoré vedú k reaktívnych foriem kyslíka. Výskumníci zistili, že NADPH oxidáza bola zvýšená u myší, a to v skutočnosti, sprostredkovanie účinkov aktivované mikroglie na LTP. Keď sa vedci zablokovanie NADPH, hladiny LTP sa vrátil do normálu.
IL-1b, prozápalový cytokín, bola tiež zvýšená u myší. IL-1b je známe, že meniť LTP v jeho vlastnej pravý, nález aj v štúdii. LTP blok bol obrátený, keď vedci zablokovanie NADPH, čo ukazuje, že účinok cytokínu je sprostredkovaná NADPH oxidáza.
Konečne, tím ošetrené myši s minocyklín, liek, ktorý zabraňuje aktivácii mikroglie. Minocyklín bráni uvoľňovaniu NADPH oxidázy a IL-1b, a obnovil ako LTP a výkon v kognitívnym teste. Avšak, štandardná liečba používa pri RS relapsov, metylprednizolón, nemala žiadny vplyv na synaptickej plasticity u myší.
Správa zdôrazňuje dôležitosť ďalšieho štúdia do interakcií medzi imunitného a nervového systému v priebehu MS a preskúmanie alternatívnych liečebných možností zacielenia túto interakciu.
Zdroj: Roztrúsená skleróza News Today  © Copyright 2014 - 2016 BioNews Services, LLC (17/03/16)
Nový liek na zníženie roztrúsenou sklerózou vedľajšie účinky vyvíjaný (16/03/16)
nový liek na riešenie vedľajšie účinky sklerózy multiplex (MS) bude bezpečnejšie a účinnejšie ako súčasné prístupy, jeho Austrálčan západu vývojári hovoria.
Spolu s profesorom Steve Wilton, Dr Rakesh Veed Centra Murdoch University pre porovnávacie genomiky je vývoj nových liekov a dodávanie liečiv spôsob liečby zápalu u viac cielene.
"Jeden konkrétny proteín zohráva kľúčovú úlohu pri zápale. Takže v našom výskume vyvíjame inovatívne DNA enzým, ktorý zabraňuje vysokej hladiny tohto proteínu ako súčasť boja proti zápalu," povedal Dr. Veed.
"Akonáhle budeme rozvíjať tento enzým DNA, potom môžeme ho pripojiť s inou molekulu, ktorá je špeciálne navrhnutý tak, aby zamerať sa na správne bunky."
Dr Veed povedal dostupné lieky bolo preukázané, že zníženie miery úpadku, ale tam boli ešte niekoľko nevyriešených otázok, vrátane nebezpečných dlhodobých vedľajších účinkov a zlé dodávky účinnosti.
"Táto metóda bude bezpečnejší prístup k doručovanie cieľovú špecifickú liečbu na liečbu sklerózy multiplex. Bude tiež bude maximalizovať účinnosť a minimalizovať toxicitu a nežiaduce vedľajšie účinky," povedal.
"Je to prvýkrát, čo DNA enzýmy boli študované týmto spôsobom a máme nejaké predbežné údaje podporiť našu hypotézu," povedal Dr. Veed.
Profesora Wilton výskum tiež kladie za cieľ overiť alternatívne lieky na potlačenie zápalu.
"Pacienti s RS sú v súčasnej dobe predpisované s lieky modifikujúce chorobu na zníženie zápalu, ale vedľajšie účinky spojené s týmito drogami vzbudzuje obavy o bezpečnosť," povedal.
Profesor Wilton povedal, že žiadna liečba zvrátiť poškodenie neurónov, ku ktorým došlo v mozgu a mieche.
"Musíme nájsť spôsoby na podporu obnovy nervové funkcie v týchto oblastiach," povedal.
Zdroj: ABC News  © 2016 ABC (16/03/16)
Beta interferón "bezpečia v skorej fáze tehotenstva '(16/03/16)
Expozícia voči interferónu beta na začiatku tehotenstva nemá žiadny vplyv na pôrodnú hmotnosť, riziko predčasného pôrodu alebo iných nepriaznivých tehotenských výsledkov, podľa prospektívnej kohortnej štúdie uskutočnenej v Nemecku.
Výsledky by mali byť považované za úľava pre ženy s roztrúsenou sklerózou, ako predchádzajúce dáta naznačujú expozíciu tehotenský na liečbu by mohlo viesť k tehotenstva a pôrodu komplikácie.
V štúdii, Sandra Thiel, Nemocnice sv Jozefa, Ruhr University Bochum v Bochum, Nemecko, a jeho kolegovia v porovnaní výsledkov tehotenstva u žien vystavených interferónu beta.
Účastníci vyplnili dotazník počas tehotenstva a po pôrode, ktorá zahŕňala informácie o roztrúsenej sklerózy a tehotenstvo, sprievodné liečby, dodávky, a výsledky tehotenstva.
Celkom 445 tehotenstva u žien s roztrúsenou sklerózou bolo zaradených do štúdie. Celkovo bolo zaznamenaných 405 živo narodených - 226 vystavená interferón beta a 179 neexponovanej. Skorá expozícia interferónu beta nebola spojená so zvýšeným rizikom spontánneho potratu, malformácie, predčasný pôrod alebo nízkou pôrodnou hmotnosťou. Väčšina žien dodané prirodzene, však tehotných liečených interferónu beta boli viac pravdepodobné, že bude dodaný cez núdzové cisárskym rezom.
"Tieto výsledky sú dôležité, pretože ako pôrodná hmotnosť a predčasný pôrod sú spojené s budúcimi zdravotnými následkami," píšu autori."Deti s nižšou pôrodnou hmotnosťou majú zvýšené riziko poruchami učenia a poruchami správania a nižšia pôrodná hmotnosť bola spojená s niekoľkými rizikových faktorov kardiovaskulárnych ochorení."
Autori ďalej vysvetlil, že absencia nepriaznivých účinkov na priebeh tehotenstva, je pravdepodobné, že vzhľadom na molekulárnej make-up liečbu je.
Placentárnu bariéru je priepustná len pre lipofilné a malé látky s molekulovou hmotnosťou medzi 600 a 800D. To nie je priepustná pre polypeptidy a látok viazaných na bielkoviny ", z ktorých je interferón-beta. "... Je veľmi nepravdepodobné, že IFN-beta prechádza placentou", uzatvárajú.
Zdroj: Neurológia poradca Copyright © 2016 Haymarket Media, Inc (16/03/16)
Testy DNA poškodeniu prenášaných krvou bodovú tkaniva (16/03/16)
v každej živej osoby, a to aj najzdravšie, smrť hemží. Bunky umierajú prirodzene po celú dobu, zbavuje fragmentov DNA do krvi. Pri zranení alebo špecifickej časti poškodenia chorobu z tela, bunková smrť vytvára ešte väčšie tejto takzvanej cirkulujúcej DNA. Niekoľko výskumných tímov teraz vyvíjajú spôsoby, ako vystopovať do tkaniva, z ktorého pochádza, dúfať, že k detekcii skorých štádií ochorenia alebo sledovať jej priebeh.
"Neinvazívne meranie bunkovej smrti je super vzrušujúce oblasť s nekonečnými aplikácií," povedal vývojový biológ Yuval Dor na Hebrejskej univerzite v Jeruzaleme. Dor vlastné skupina uviedla, že jej metóda na zistenie pôvodu cirkulujúcich DNA zistený očakávaný typ bunkovej smrti u ľudí s rakovinou pankreasu, diabetes 1. typu, roztrúsená skleróza, a poranenia mozgu. Dve ďalšie skupiny oznámili predbežné ale povzbudivé výsledky za ďalších typov rakoviny.
Uverejnená práca sa robí nič viac než dokázať koncept, hovorí Alain Thierry, riaditeľ výskumu v Národnom inštitúte zdravia a lekársky výskum v Paríži. Cirkulujúci DNA techniky je ešte potrebné preverení vo veľkom meradle, a musí čeliť konkurencii zo strany ďalších diagnostických testov, ktoré sa spoliehajú na krvou prenosné hormónov, metabolitov a ďalších negenetickými molekúl. Napriek tomu Thierry hovorí: "majú informácie z cirkulujúcej DNA z krvných testov by mohlo byť veľmi silný" pre detekciu a monitorovanie chorôb.
Niekoľko testy založené na obežnom DNA sú už v prevádzke. Od roku 2011, lekári si môžu objednať test na Downov syndróm, ktorý analyzuje DNA rozširované plodu do krvi tehotnej ženy. Výskumníci rakovinové sledovať cirkulujúcej DNA nesúci mutácie súvisiace s rakovinou sledovať reakcie pacientov na cielenej liečby a pracujú na podobných testoch pre skoré príznaky rakoviny. Ale tieto testy nemôžu určiť DNA jeho pôvod.Pre mnoho iných chorôb, ktoré zvyšujú bunkovú smrť špecifické tkanivá, cirkulujúcej DNA mal čo ponúknuť.
Jedným z možných riešení je pozrieť sa na látok zvaných metylovými skupinami, ktoré bunky sa viažu k určitej gény, aby sa zabránilo ich prepisovaná do bielkovín. Každý typ buniek, či už svalov, neurónu, alebo krv, má výraznú metylácie DNA vzorku. V októbri 2015, skupina vedená Dennis Lo čínske univerzity v Hong Kongu bolo uvedené v Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), ktoré by mohli odhaliť tie výrazné vzory v cirkulujúcej DNA. U pacientov s rakovinou pečene, napríklad tím došlo k nárastu DNA spĺňajúceho umierania pečeňové bunky. Ich metóda však spoliehal na celú analýzu genómu metylácie, ktorý stojí smerom nahor na $ 1000 za vzorku.
Dor je skupina čerpala zo známej podpisy metylácie pre rôzne tkanivá rozoznať denaturovaný miest pozdĺž genómu, ktoré poskytujú jedinečné odtlačky prstov. Uvádzajú, že skenovaním cirkulujúce DNA pre tie aktívne oblasti u ľudí, v poslednej dobe s diagnózou cukrovky typu 1, ktoré zistilo umierajúce bunky beta-buniek produkujúcich inzulín v pankrease, vo všetkých z 11 testovaných osôb. Ich Test tiež odhalil dôkazy o umieraní beta buniek v krvi ľudí, ktorí boli liečení buniek ostrovčekov transplantácia-potenciálna znamení imunitného odmietnutia ostrovčekov.
Immunobiologist Kevan Herold z Yale University povedal, že výsledok je dobrým znamením pre test cirkulujúci DNA, ktoré by mohli byť použité pre skríning ľudí s vysokým rizikom diabetu 1. typu pred ich pankreas je natoľko poškodený, že hladina cukru v krvi stúpa. "Je nádej, že by sme mohli zasiahnuť v ranej fáze a snaží sa zabrániť progresii," hovorí.
Cirkulujúcej DNA môže tiež Flag Ostatné podmienky, Dor a jeho kolegovia ukázali. V krvi od 14 z 19 pacientov s relaps sklerózou multiplex, že detekované cirkulujúce DNA rozširované mozgových buniek zvaných oligodendrocyty, ktoré chorobu ničia. Tím by tiež mohla identifikovať umierajú mozgové bunky vo vzorkách krvi od ľudí, ktorí mali poškodenie mozgu v dôsledku poranenia hlavy alebo zástavu srdca. U rakoviny pankreasu, tím videl známky pankreatické bunkovej smrti v krvi asi polovice 42 pacientov; skupina dokonca význačný rakoviny pankreasu od-, ktorý tiež zvýšené hladiny DNA buniek bez v siedmich z 10 pacientov-začlenením test na mutácie rakoviny.
Metylácia nie je jediný spôsob, ako sledovať cirkulujúcej DNA. V januári tímom na University of Washington, Seattle, popísaný v Cell test, ktorý sa opiera o tkanivovo špecifické rozdiely v tom, ako je DNA zabalená do štruktúr zvaných nukleozómy. V troch z piatich ľudí s pokročilými nádormi, tím mohol použiť tieto nucleosome odtlačky prstov na vysledovanie cirkulujúcej DNA nádorového tkaniva.
Výskumníci teraz plánujú otestovať nukleosomem a metylácie prístupy vo väčších skupín ľudí. Klinický biochemik Eleftherios Diamandis z University of Toronto v Kanade predpovedá, že aspoň na začiatku diagnostiku rakoviny, sa môžu skúšky čelí prekážke. V skorých štádiách rakoviny, vo chvíli, keď sa testy bola veľmi užitočná, môže byť malý alebo žiadny cirkulujúcich nádorových DNA v krvi človeka. "Nie som si istý, či aj tie fascinujúce technický vývoj bude riešiť problematiku hojnosti," hovorí Diamandis. Napriek tomu niektorí boli tiež kedysi skeptickí, že Downov syndróm by mohol byť spoľahlivo vyzdvihnúť z fetálnej DNA u tehotnej ženy krvi, a teraz tisíce žien ročne použiť nástroj screening.
Zdroj: Science Magazine  © 2016 Americká asociácia pre rozvoj vedy (16/03/16)
Diabetes drogy "znížiť MS biomarkery" (09/03/16)
diabetes drog Actos prospech pacientov so sklerózou multiplex s metabolickým syndrómom v malej štúdii, zistila nová štúdia. Výskumníci nasledovalo 50 pacientov MS s obezitou, ktorí užívali metformín alebo pioglitazón, alebo ktorí neboli liečení agentom; ktorí dostávajú účinné lieky ukázalo zníženie v niekoľkých biomarkerov opatrenia vrátane MRI lézií záťaže v porovnaní s neliečeným kontrolám, podľa správy uverejnenej v pondelok v JAMA neurológie.
"Dohromady tieto pozorovania poskytujú ako in vitro a in vivo dôkaz, že metformín a pioglitazón úprava regulovať imunitné a zápalové reakcie a odporúčania podporiť zníženie hmotnosti u obéznych pacientov s MS," píše vedúci Laura Negrotto, MD, v Ústave pre neurologické výskum v Buenos Aires.
"Hoci tieto zistenia je potrebné interpretovať opatrne, jedná sa o štúdii vychádza z pôvodných prieskumných hodnotení. Ďalší výskum v oblasti je zaručené, že zlepšenie riadenia MS a výsledkov liečby."
Existuje niekoľko otázok vznesených v štúdii, podľa sprievodnom úvodníku Ralf zlato, MD, a Aiden Haghikia, MD, v St. Josef-Hospital Bochum v Nemecku. Autori štúdie nepoužíval placeba v kontrolnej skupine, takže je jasné, ako blahodárne účinky môžu mať interakcie s existujúcimi MS-špecifickú terapiu. Pacienti neboli rozložená podľa liečbu MS boli príjemcom, a žiadne údaje o tom, ako bol uvedený metabolický syndróm pacienta zmeniť počas trvania štúdie.
"Cez tieto nevyriešené otázky, opodstatnenosť tejto štúdie je, že zoradia s inými sľubných prístupov, ktoré sa zaoberajú diétne opatrenia ako podpornú liečbu pre existujúce a bezpečných MS terapiou," autori úvodníku uzavretá. "Táto kombinácia môže zvýšiť celkovú účinnosť za prijateľnú cenu a rizikového profilu."
Štúdia bola vykonaná v rokoch 2012 až 2014. Pacienti v skupine dostávajúcej metformín obdržal 850-1,500 mg / deň, a pioglitazón skupina dostala 15 až 30 mg / deň. 20 pacientov sa používajú ako kontrolnej skupine rozhodol sa liečenie pre ich metabolického syndrómu. Všetci pacienti podstúpili neurologické vyšetrenie každé 3 mesiace, a mozgu magnetická rezonancia bola použitá každých 6 mesiacov. Imunitného systému vyšetrenie bola vykonaná až v posledných 6 mesiacoch štúdie.
Pacienti boli sledovaní v priemere 26,7 mesiacov od základnej línie, a tam boli žiadne významné medzi skupinami rozdiely medzi skupinami.Napriek výhodám v niektorých opatrení, tam neboli žiadne významné rozdiely v MS ročná miera relapsov alebo postihnutia medzi skupinami po 24 mesiacoch, hoci štúdia nebola cielená na odhaliť účinky liečby na tieto výsledky.
Po 12 mesiacoch autori zistili, že hladiny glukózy nalačno, hladiny inzulínu, inzulínová rezistencia, hladiny hemoglobínu, hladiny cholesterolu, triglyceridov a systolický krvný tlak všetko výrazne poklesli u oboch liečených skupín. Dodržiavanie 85% alebo vyššia u oboch liečených skupín.
Obmedzenie tejto štúdie patrí jeho malé rozmery a pravidelného, ​​otvorený dizajn etikiet.
Zdroj: MedPage Dnes  © 2016 MedPage Today, LLC (09.03.16)
Farmaceutická spoločnosť poskytuje aktualizácie Ofatumumab (09/03/16)
biotechnologická firma Genmab oznámila aktuálne informácie o rozvojových plánoch pre Ofatumumab autoimunitných indikáciách so zameraním na relapsujúcou sklerózou multiplex po prevode práv k Ofatumumab od GlaxoSmithKline (GSK), Novartis na konci z roku 2015.
Štúdií fázy III sa očakáva, že sa začnú Novartis počas druhej polovice roka 2016, po tom, čo súd GSK bol prerušený. Rozhodnutie prerušiť proces nebol v spojení so žiadnym obavám z bezpečnostných alebo znášanlivosti ..
"Sme veľmi potešení so záväzkom Novartis sa pohybovať vývoj Ofatumumab dopredu roztrúsenej sklerózy a tešíme sa na začatie štúdií fázy III v druhej polovici tohto roka," uviedol Jan van de Winkel, Ph.D., generálny riaditeľ Genmab.
Zdroj: NASDAQ © 2016 GlobeNewswire, Inc (09.03.16)
Nedostatok vitamínu D v priebehu tehotenstva "takmer zdvojnásobuje riziko vzniku RS u detí" (8.3.16)
nedostatok živín na slnku vitamínu D v ranom tehotenstve môže takmer zdvojnásobiť riziko sklerózy multiplex u detí, nové štúdie nároky.
Vysoké hladiny vitamínu vyrábaná prevažne na koži v reakcii na slnečné svetlo bolo spojené so zníženým rizikom MS v dospelosti, ale vedci tiež navrhol, vitamín D expozíciu v maternici, môže byť rizikovým faktorom pre MS v neskoršom veku.
Štúdia Harvard University potvrdila zníženie hladiny 25-hydroxyvitamínu D (25 [OH] d) v skorej fáze tehotenstva boli spojené s 90 percent vyššie riziko sklerózy multiplex u detí.
Dr Kassandra Munger Harvard TH Chan School of Public Health povedal: "Aj keď naše výsledky naznačujú, nedostatok vitamínu D počas tehotenstva zvyšuje MS riziko v potomstve, naša štúdia neposkytuje žiadne informácie o tom, či sa jedná o efekt reakcie na dávku s rastúcou hladiny 25 (OH) D dostatočnosti.
"Podobné štúdie v populáciách s širšou distribúciu 25 sú potrebné (OH) D".
Štúdie publikovanej JAMA neurológie sa pozrel na 193 osôb, z ktorých 163 boli ženy s diagnózou RS, ktorých matky boli súčasťou fínskej materskej kohorty.
To bolo uzavreté s 176 prípadov pacientov s 326 účastníkmi kontroly pre porovnanie.
Väčšina vzoriek materskej krvi (70 percent) pre meranie boli zozbierané 25 úrovní (OH) D v prvom trimestri a priemernej hladiny u samíc vitamínu D boli v nedostatočnom rozsahu vitamínu D.
Riziko MS ako dospelý bolo 90 percent vyššie u detí matiek, ktoré boli vitamínu D nedostatočný (25 (OH) D úrovne nižšie ako 12,02 ng / ml) v porovnaní s deťmi matiek, ktoré neboli vitamínu D nedostatočný.
Dve predchádzajúce štúdie skúmajúce súvislosť medzi 25 úrovní (OH) D v tehotenstve / ranom živote nenašiel vzťah s budúcim MS rizika u detí. 
V súčasnej štúdii autori poznamenávajú niekoľko obmedzení, vrátane materskej 25 (OH) D úrovne počas tehotenstva nie sú priamym meradlom hladiny 25 (OH) D, ku ktorej je vyvíjajúci sa zárodok vystavený.
V úvodníku Dr. Benjamin Greenberg z University of Texas Southwestern napísal: "Táto štúdia bola umožnená vďaka Biobanking úsilie vo Fínsku ako súčasť fínskej materskej kohorty (FMC).
"Keď bola založená FMC, to nebolo zámerom bolo vytvoriť zdroj pre MS výskumu, ale jeho existencia vytvorila mocný nástroj pre pochopenie zložitých biológiu a choroby."
Zdroj: Daily Telegraph  © Copyright Telegraph Media Group Limited 2016 (08.03.16)
Videohry zlepšenie mozgovej spojenia v pacientov so sklerózou multiplex (08/03/16)
Prehrávanie "brain-školenie" videohry môžu pomôcť zlepšiť niektoré kognitívne schopnosti ľudí s roztrúsenou sklerózou (MS) posilnením nervové spoje v dôležitom časti ich mozgu, podľa štúdie zverejnenej v časopise on-line rádiológie.
Poškodenie thalame, štruktúra v stredu mozgu, ktoré pôsobia ako druh informačné stredisko, a jeho spojenie s ostatnými časťami mozgu hrajú významnú úlohu v mnohých kognitívne dysfunkcie MS pacientov skúsenosti.
Výskumníci na čele s Laura De Giglio, MD, Ph.D., z Ústavu neurológie a psychiatrie na univerzity Sapienza v Ríme, ktorý bol nedávno skúmali účinky videohry založené na kognitívne rehabilitačného programu na thalame u pacientov s MS. Použili zbierku videohier z Nintendo Corporation, nazvaný Dr Kawashima Brain Training je, čo cvičiť mozog pomocou hádanky, pamäť slovné a iné psychické problémy. Tieto hry sú založené na práci japonského neuroscientist Ryuta Kawashima, MD
Dvadsaťštyri MS pacienti s kognitívne poruchou boli náhodne rozdelení buď zúčastniť sa osemtýždňovej, domáce-based rehabilitačného programu - skladajúci sa z 30 minútových sedení herných päť dní v týždni - alebo byť uvedený na čakacej zoznam, ktorý slúži ako kontrolná skupina. Pacientky boli hodnotené kognitívnych testoch a 3-Tesla kľudovom stave funkčnej magnetickej rezonancie (fMRI) RS-na začiatku liečby a po dobu ôsmich týždňov. Funkčné zobrazovacie keď mozog je vo svojom kľudovom stave, alebo nie je zameraná na konkrétnu úlohu, poskytuje dôležité informácie o nervové konektivity.
"Funkčné MRI umožňuje študovať ktoré oblasti mozgu sú súčasne aktívne a dáva informáciu o účasti niektorých oblastiach so špecifickými mozgovými okruhy," povedal Dr. De Giglio. "Keď hovoríme o zvýšenej konektivity, máme na mysli, že tieto obvody boli zmenené, čím sa zvyšuje rozšírenie oblastí, ktoré pracujú súčasne."
V nadväznosti, 12 pacienti v hernej skupiny mali významný nárast thalame funkčné pripojenie do oblastí mozgu, ktoré zodpovedajú zadné komponenty siete východiskový režim, ktorý je jedným z najdôležitejších mozgových sietí zapojených do poznania. Výsledky sú príkladom plasticity, alebo schopnosť mozgu na vytvorenie nových spojení po celý život.
"Táto zvýšená konektivita odráža skutočnosť, že hranie videohier skúsenosť zmenila spôsob fungovania určitých mozgových štruktúr," povedal Dr. De Giglio. "To znamená, že dokonca aj rozšírené a bežné použitie nástroj, ako je video hier môže podporovať plasticitu mozgu a môže pomôcť pri kognitívne rehabilitácie pre osoby so neurologických ochorení, ako je roztrúsená skleróza."
Zmeny vo funkčnej pripojenie uvedenej v videohre skupiny po tréningu zodpovedal k výraznému zlepšeniu v testoch hodnotiacich trvalú pozornosť a exekutívne funkcie, kognitívne zručnosti na vyššej úrovni, ktoré pomáhajú organizovať naše životy a regulujú naše správanie.
Výsledky naznačujú, že video hra založená na tréning mozgu je efektívna možnosť pre zlepšenie kognitívne schopnosti u pacientov s MS.
V budúcnosti, výskumníci dúfajú, aby posúdila, či plasticita vyvolaná videohier u pacientov s MS sa tiež týka zlepšenia ďalších aspektov ich každodenného života. Tiež v pláne pozrieť sa na to, ako môže byť videohra integrovaný do rehabilitačného programu spolu s ďalšími rehabilitačné techniky.
Zdroj: Medical Xpress  © Medical Xpress 2011 - 2016, Science X siete (08.03.16)
Progresívne MS skúšobná rituximabu je zastavený (8.3.16)
Výskumníci z National Institutes of Health (NIH) povedať, malá klinická štúdia o progresívna roztrúsená skleróza (RS) liečby bola predčasne ukončená kvôli zlým výsledkom. Štúdia bola vyhodnotenie liek rituximab pre jeho účinnosť v depléciu škodlivé bunky imunitného systému a zníženie poškodenia nervov u pacientov s MS. Výsledky boli publikované v článku nazvanom Nedostatočná Disease inhibícia intratekálne Rituximab V progresívnou roztrúsenou sklerózou v časopise Annals of klinickej a translačný neurológie.
Podľa Medzinárodnej progresívna MS Alliance (PMSA), toľko ako 80 percent pacientov s MS sa môže vyvinúť určitý typ progresívnou formou ochorenia. Na rozdiel od relaps-remitujúcej MS (RRMS), pričom najčastejším typom stave, neexistujú žiadne účinné terapie pre progresívnu MS. Nedostatok účinnosti RRMS cielených liekov v progresívnou roztrúsenou sklerózou, je predovšetkým v tom, že zápal v progresívna RS sa vyskytuje v jednotlivých oblastiach mozgu a miechy, že tieto lieky môžu nie je prístup vzhľadom na selektivitu hematoencefalickej bariéry.
Výskumní pracovníci zahájili malú štúdiu skúmajúcu potenciál rituximabu liečiť progresívnu MS. Rituximab, ktorý sa používa na liečbu reumatoidnej artritídy a niektorých druhov rakoviny, vyčerpáva B bunky, bunky imunitného systému, ktoré sú myšlienka hrať úlohu v ešte zhoršuje poškodenie zápalu pozorované u MS.
Klinická štúdia zapísal 27 ľudí sekundárne progresívnej RS, ktorí boli buď priradené k skupine rituximab alebo skupine s placebom. Dočasná analýza prebiehajúcich výsledkov sa však ukázalo, B bunky v miechové tekutine neboli vyčerpáva pri značnej miery u lieku, ktorý bol interpretovaný ako rituximab je nedostatočnej účinnosti pri vstupe na centrálny nervový systém. Okrem toho, vedci zistili, hladiny axonálne poškodenie značky, neurofilament ľahkého reťazca, nezmenila v reakcii na liečbu.
Na základe týchto výsledkov sa klinická štúdia bola ukončená. Budúce plány zahŕňajú prebiehajúcej štúdie iné
Zdroj: Roztrúsená skleróza News Today  (08.03.16)
Nová štúdia skúma poškodenie mozgu MS pacientov (08/03/16)
Ľudia s roztrúsenou sklerózou (MS), ktorý tiež žije s od iných autoimunitných ochorení, ako sú ochorenia štítnej žľazy alebo cukrovka, majú vážnejšie poškodenie mozgu ako MS pacientov bez komorbidít, v súlade s štúdie z University at Buffalo.
Štúdia bola nedávno publikovaná v časopise American Journal of neuroradiologie.
Predchádzajúce správy z amerického výboru pre výskum severu na sklerózu multiplex navrhol MS pacienti s ďalšími chorobami majú zvýšené riziko progresie postihnutia. Výskumníci už skôr stanovená existuje súvislosť medzi kardiovaskulárnym ochorením a lézií zaťaženie pri SM, ale vplyv ďalších podmienok na progresiu ochorenia nie je známy.
Štúdia, Autoimunitné komorbidity sú spojené s poranenia mozgu u roztrúsenej sklerózy, analyzovali lekárske záznamy 815 pacientov s MS, z ktorých 241 mala komorbidít a 574 nie. Väčšina z nich mala jednu komorbidita choroba, ale 42 mal dve alebo viac podmienok, okrem MS.Výskumný tím analyzoval komorbidita ochorenie v súvislosti s opatreniami poranenia mozgového tkaniva získané pomocou magnetickej rezonancie (MRI).
Najčastejšie sa vyskytujúcich podmienky boli ochorenie štítnej žľazy, ktorý je obsiahnutý v 11,9 percent týchto pacientov s RS, a následne je astma, diabetes mellitus 2. typu, psoriáza a reumatoidná artritída.
Mozgové tkanivo zranenia u týchto pacientov bol lokalizovaný do šedej hmoty, najmä do mozgovej kôry, tím našiel. Lupienka, ochorenie štítnej žľazy, a diabetes mellitus 2. typu - všetky podmienky s autoimunitné zložkou - boli špecificky spojené so závažnejším MRI výsledky.
Okrem analýzy konvenčné lézie zaťaženie, tím sa pozrel na údaje o nekonvenčných MRI opatrenia, ako napríklad mozgové atrofia, prenos magnetizácie imaging, a difuzivita. Výskumníci zistili, že bol nájdený dôkaz poškodenia mozgového tkaniva najmä s nekonvenčných techniky, a ktorý by mohol teda nie je možné zistiť spojitosť medzi pridružených ochorení a poranení mozgu za použitia iba lézie opatrenia záťaž MRI.
Aj keď tím našiel spojenie medzi tromi autoimunitných ochorení a poranení mozgu, vedci neanalyzoval všetky komorbidity prítomné z dôvodu obmedzeného počtu pacientov. Je možné, že aj ďalšie podmienky, ako je systémový lupus erythematosus, diabetes mellitus 1. typu, Crohnova choroba, myasthenia gravis a sú tiež spojené s ťažším poranenia mozgu MS.
Vzhľadom k tomu, štúdie analyzovala len prítomnosť komorbidít a poranenia mozgu takým spôsobom prierezu, mohol tím k záveru, že komorbidity spôsobila progresii zrýchlenú ochorenia. Je potrebný ďalší výskum zistiť povahu týchto vzťahov.
Zdroj: Roztrúsená skleróza News Today  (08.03.16)
Správa tvrdí, káva by mohla pomôcť znížiť riziko vzniku roztrúsenej sklerózy (03/04/16)
Kofeín je jednou z najviac návykových látok telo môže rásť v závislosti na, čo vyvoláva otázky, ako je ", koľko šálok kávy za deň je príliš veľa?"
Ale zdá sa, že viac kávy pijete, tým lepšie, aspoň pokiaľ ide o zníženie šance na sklerózou multiplex, podľa štúdie, ktorá bude predstavená na American Academy of Neurology to 67. výročnom zasadnutí vo Washingtone.
Kým MS je myšlienka byť T-buniek autoimunitného ochorenia ovplyvnená genetických a environmentálnych faktorov, je príčina neznáma.Avšak, veda môže prísť bližšie k zastaveniu MS v jej stopách, roky pred symptómy začínajú objavovať. Vzhľadom k tomu, príjem kofeínu bola spojená s obmedzenou kurzom Parkinsonovej a Alzheimerovej choroby, vedci veria, že to môže mať neuroprotektívne vlastnosti.
Pozorovať účinky konzumácie kofeínu na MS, Dr Ellen Mowry, autor štúdie s Johns Hopkins University School of Medicine v Baltimore a člen American Academy of Neurology, a jej kolegovia preskúmali dve štúdie - jeden švédsky a jeden vo US celkom 1.629 ľudí s MS a 2,807 zdravých ľudí boli analyzované vo švédskej štúdii, zatiaľ čo 1,159 ľudia s RS a 1172 zdravých ľudí sa hodnotila v štúdii USA. pitie kávy bol charakterizovaný medzi ľuďmi s RS jeden rok až päť rokov, kým sa príznaky začali (ako aj 10 rokov pred MS symptómy začal vo švédskom štúdiu) a porovnal ich s konzumáciou kávy u ľudí, ktorí nemali MS v podobných časových obdobiach.
Výsledky ukazujú konzumácia kávy bol spojený s nižším kurzom MS v porovnaní s tými, ktorí nemali piť kávu v oboch kohorty. V porovnaní s ľuďmi, ktorí pili aspoň šesť šálok kávy denne v priebehu jedného roka pred ich príznaky, non-pijanov kávy mal asi jeden a pol krát zvýšené riziko vzniku MS vo Švédsku. V Spojených štátoch ľudia, ktorí nemali piť kávu bol tiež jeden a pol krát vyššie riziko v porovnaní s tými, ktorí pili štyri na viac šálok denne. To platilo po faktoroch, ako je vek, pohlavie, fajčenie, index telesnej hmotnosti, a slnečné návyky expozície boli vyúčtované.
"Príjem Kofeín bol spojený so zníženým rizikom Parkinsonovej choroby a Alzheimerovej chorôb, a naše štúdia ukazuje, príjem kávy môže tiež chrániť pred MS, čo podporuje myšlienku, že liek môže mať ochranný účinok na mozog," povedal Mowry v tlačovej správe.
Kofeín sa predpokladá, že majú neuroprotektívne vlastnosti, a zdá sa, potláča produkciu prozápalových cytokínov. Tieto cytokíny podporujú systémový zápal a produkciu horúčku, zápal, deštrukcie tkaniva a v niektorých prípadoch šoku a smrti.
Niektoré faktory životného štýlu by mohli ovplyvniť aktivitu choroby. Na rok 2011 Štúdia zverejnená v časopise European Journal of Neurology našiel pravidelne jesť ryby a pitie alkoholu a kávy môže pomôcť oddialiť progresiu MS u pacientov s relapsom nástupom čs. Mierne pitie alkoholu, príležitostná konzumentov kávy, a jesť ryby dvakrát alebo viackrát za týždeň držal MS v šachu pre tých, ktorí boli pod úrovňou 6 v Expanded Disability Status Scale (EDSS). Tento ochranný účinok nebol pozorovaný u progresívne nástupe MS, alebo tie s viac ako EDSS 6.
Tieto nálezy nemajú ospravedlňovať nadmerné pitie alkoholu kávy, ale naznačujú, existuje vzťah medzi diétnymi faktormi a MS činnosť, ktorá si zasluhuje ďalší výskum. To vám pomôže určiť, či vedci môžu využiť tieto poznatky na vývoji nových druhov liečby alebo prevencie pre MS.
Mowry povedal: "Kofeín by mal byť študovaný pre jeho vplyvu na recidívy a dlhodobú zdravotné postihnutie v členských štátoch rovnako."
Zdroj: Medical Daily  © 2016 IBT Media Inc (04.03.16)
MS progresie "nemá vplyv počtu tehotenstva '(3.3.16)
Nový dlhodobý výskum naznačuje, že majú viac detí neznižuje ani inak ovplyvňovať zdravotné postihnutie u žien s roztrúsenou sklerózou (RS).
Štúdia, Offspring Počet neovplyvňuje Dosiahnutie zdravotnému postihnutiu je míľniky pri SM: sedemročný Follow-Up Štúdia bola publikovaná v časopise International Journal of Molecular Sciences.
Vedci majú protichodné názory na to, či a ako tehotenstvo ovplyvňuje príznaky MS. MS sa vyskytuje častejšie u žien ako u mužov, a často u žien v plodnom veku, čo naznačuje, že hormonálna rozdiely môžu hrať úlohu.
K štúdiu vplyvu tehotenstva na MS závažnosti postihnutia, vyšetrovatelia, vedenej Emanuele D'Amico z neurologického oddelenia, University of Catania, Taliansko, hodnotená progresiu postihnutia u žien s relaps-remitujúcou MS (RRMS), ktorí mali jednu alebo viac detí po ich nástupe MS. Tím rozdelil celkom 86 žien do dvoch skupín, 56 s jedným tehotenstvom a 30 s viac ako raz, a za nimi najmenej sedem rokov (do decembra 2007).
Výskumníci zozbierali údaje o veku pri prvom tehotenstve, množstvo času z MS nástupu do prvého tehotenstva, typu pôrodu, pôrodná hmotnosť, dojčenie návyky a detských zdravotných problémov. Merali MS handicap pomocou štandardnej metódou známou ako rozšírené stavové postihnutia meradle (EDSS).
Celkovo možno povedať, žiadne štatisticky významné rozdiely v nástupe MS súvisiace s postihnutím boli nájdené medzi oboma skupinami, čo naznačuje, že sa počet potomkov nemá vplyv na stav postihnutia. Tam bol, však, non-štatisticky významný trend naznačuje, že ženy s viac ako jedným dieťaťom trvala dlhšiu dobu, aby dosiahli EDSS invalidný skóre 4 v porovnaní so ženami, ktoré mali len jedno dieťa. Vzhľadom k tomu, výsledok nebol podporený štatistiky, je potrebný ďalší výskum zistiť, či je počet detí má vplyv na MS-súvisiace invalidity u žien.
Vyšetrovatelia k záveru: "Naše výsledky naznačujú, že dochádza k viac ako jedno tehotenstvo nemohla vyjadriť odlišný klinický výsledok v [ženy s RS]. Ďalší výskum je potreboval potvrdiť naše výsledky. "Takýto výskum je čím ďalej tým dôležitejšie, oni pridali preto, že" [p] Problémy s regnancy súvisiace sa netýkajú iba na potenciálnu úlohu tehotenstvo na ochorenie reaktivácia po pôrode, ale sú stále viac a viac v závislosti na liečebné postupy. Rad lieky modifikujúce chorobu (DMDs) sú k dispozícii a ďalšie sú vo vývoji na liečbu RR formy sklerózy multiplex. Žiadna z týchto látok je schválený pre použitie v tehotenstve. "
Je potrebné ďalšie štúdie týkajúce sa hormonálne účinky na MS a týkajúce sa vplyvu tehotenstva je na MS progresiu, ale na základe tejto práce, neexistuje žiadna silná podpora pre ochranný účinok tehotenstva v čs.
Soure: Roztrúsená skleróza News Today  © Copyright 2014 - 2016 BioNews Services, LLC (03.03.16)
Postihnutie cytokíny zakázať Multiple rozvoj skleróza (02/03/16)
regulátorom proteínu zvaného Trabid môže odomknúť budúce roztrúsená skleróza (MS) procedúry, podľa zistení publikovaných v časopise Nature Immunology.
Výskumníci z University of Texas MD Anderson Cancer Centre zistené, že Trabid - regulátor proteín použitý k autoimunitné zápal v centrálnom nervovom systéme v MS - je faktor v riadení cytokinové gény a reakcie imunitných buniek.
"Naše zistenia zdôrazňujú epigenetického mechanizmus pre reguláciu génov pre cytokíny, interleukín 12 (IL 12) a interleukín 23 (IL 23), a so sídlom Trabid ako imunologické regulátor zápalových reakcií T lymfocytov," Shao-Cong Sun, PhD, profesor imunológie, vysvetlil v tlačovej správe.
"Trabid objavil regulovať modifikácie histónov riadením osudu Histon demetylázy názvom Jmjd2d."
Výskumníci vysvetlil cytokíny sú malé proteíny, ktoré indikujú bunkovej signalizáciu. Sun uviedol, že Trabid a Jmjd2d sú potenciálne budúce terapeutické ciele pre zápalových ochorení, ako je MS.
"Vzhľadom k tomu, chronický zápal je hlavné riziko vzniku rakoviny, budú budúce štúdie skúmať, či majú Trabid a Jmjd2d tiež úlohu pri vzniku rakoviny," povedal Sun.
Pre-zápalové cytokíny, ako je IL 12 a IL 23 hrať úlohu pri rozhodovaní ohľadom vrodenej reakcie a imunitné reakcie, a zároveň sú zapojené do autoimunitných a zápalových ochorení, výskumníci pokračoval.
V tlačovej správe poznamenal, že vrodený imunitný systém, nazývaný tiež nešpecifické imunitný systém, je dôležitý subsystém celkovej, väčšie imunitného systému obrázku, ktorý tvorí bunky a mechanizmy, ktoré obrane hostiteľa pred infekciou inými organizmami.
"Bunky vrodeného imunitného systému, vrátane dendritické bunky a makrofágy, hrajú dôležitú úlohu v regulácii povahu a rozsah adaptívne imunitné reakcie," uviedol Sun. "Uznávajú mikrobiálne komponenty vrátane rôznych receptorov, ktoré vedú k vnútrobunkovej signálne udalosti, ktoré ovplyvňujú funkciu týchto buniek. Deregulované produkciu pre zápalových cytokínov bunkami vrodeného imunitného systému tiež prispieva k autoimunitných a zápalových ochorení. "
Vyšetrovatelia tiež zistené, že odstránením Trabid v kodéru gén, nazvaný Zranb1, v dendritických buniek inhibuje expresiu IL 12 a IL 23. Keď boli inhibované cytokíny, bol poškodenie diferenciácie zápalových buniek. Tento proces chránený myšou modely MS použitý v štúdii z autoimunitného zápalu.
Zdroj: MD všetky odbory  Copyright MD Magazine 2006-2015 Intellisphere, LLC (02.03.16)
MS analýza chôdze identifikuje dva nové invalidné a únavové markery (02/03/16)
Vedci analyzujúcej chôdzu u ľudí s roztrúsenou sklerózou (MS) s využitím nositeľné inerciálnej senzory vytvorili dve nové a vysoko citlivé pozorovateľských nezávislá opatrenia, zdravotného postihnutia, ktoré silne korelujú s únavou a zdravotný stav pacienta vnímaný.
Tento článok, zdravotné postihnutie a únava je objektívne merateľná u roztrúsenej sklerózy, bola publikovaná v odbornom časopise PLoS ONE.
Posúdenie zdravotného postihnutia je zásadný pri roztrúsenej sklerózy, pričom oba primárne endpoint v oblasti výskumu chorôb a terapeutickým cieľom v klinickej praxi pre riadenie ochorenia. Príslušné merania sú nevyhnutné pre presné určenie toho, či zásah na základe vyhodnotenia je vlastne modifikáciu ochorenia, a, na klinike, na sledovanie progresie MS a vhodnosť liečby.
Ale postihnutia môže byť ťažké definovať a merať u pacientov, a súčasné opatrenia nie sú dostatočne citlivý a citlivý. Okrem toho existujú rozdiely medzi pacienta a jeho vnímanie kliník o vplyve únavy a postihnutia na výkonnosť.
Chôdza analýza bola vykonaná pomocou komerčne dostupného magnetickej inerciálnej merací systém jednotiek, sedem bezdrôtových Mimus umiestnených na panvici, a stehná, stopku, a noha oboch dolných končatín. Výskumníci potom zaznamenal dve merania v teste pešej jednej minúty, a priemer a štandardná odchýlka rozsahu pohybu (ROM), alebo pamäti MROM a Šrom, resp.
Výsledky ukázali dve nové nezávislé opatrenie postihnutia. Hip pamäti MROM ukázala veľkú citlivosť pre meranie dolné končatiny zníženie hodnoty motora a silne koreluje s svalovej sily, je zmenená u pacientov bez klinicky zistiteľné postihnutia. Motor výkon E indexu, definované ako súčet sROMs, bol zmenený iba u pacientov so stredne ťažkým až ťažkým postihnutím, a preto funguje ako marker v súlade s postihnutím.Je tiež silne koreluje s únavou a zdravotného stavu pacienta vnímaná.
Výskumníci dospeli k záveru: "Vytvorili sme dve nové pozorovateľa nezávislý opatrenia postihnutia. E diskriminuje pacientov MS v súlade s postihnutím, zatiaľ čo mROMH bol extrémne citlivý pri meraní poruchu motora počas pacientov. Ak sa potvrdí aj vo veľkých štúdiách, bude táto citlivosť mať zásadný význam pre sledovanie kurzov a liečby ochorení účinky u pacientov s RRMS, kedy zmeny v EDSS sú malé alebo žiadne, a progresívne pacientov s MS, kedy aj malé a pomalé zmeny v EDSS sú primárnej výsledky posúdiť. "

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára